Camilla

Jag heter Camilla, är född -89 och uppvuxen på Färingsö i utkanten av Stockholm. Jag tog studenten våren -08 (läste naturvetenskap med inriktning djurkunskap) och fördrev därefter ett par år inom restaurangbranschen, som servitris och bartender. Våren 2012 förflyttade jag mig till Uppsala där jag påbörjade min treåriga utbildning till dietist. Jag blev klar januari -15 och är nu tillbaka i Stockholm där jag arbetar som dietist och såklart ägnar mig åt det fantastiska hundlivet! 🙂

Hundar och hundträning har alltid varit mitt stora intresse och en stor del av mitt liv. Jag gick mina första kurser och startade mina första tävlingar redan som 10-åring, då med lånehundar. Min första egna hund (Lina) kom in i mitt liv strax därefter. Efter ett par år skaffade jag Gin och 8 år senare skaffade jag min nuvarande hund, Border collien Kes. Gin gick tyvär bort våren -15 och har lämnat ett stort tomrum efter sig.

Med mig på mina utflykter tar jag också gärna med mig min kamera och jag försöker att hela tiden förbättra och utveckla min fotografering.

Här kan ni läsa mer om min BC Kes samt mina tidigare hundar Lina och Gin. Här kan du också följa min & Kes vardag, träning, utveckling och tävling i bloggen.

DSC_1172

Vi samarbetar med Brit care hundfoder

Brit

Om du vill nå mig går det bra att maila:
Camjakobsson@hotmail.com

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: