Oförskämt bra helg!

Den här helgen har nog varit så bra den hade kunnat vara! I fredags fick jag besked om att Kes, som åkte på en akut anaplasmainfektion förra veckan, är friskförklarad. Det firade vi med en lugn kväll med mamma; kinamat på restaurang i solen och sen öl på balkongen. I lördags spenderade vi flera soliga timmar på So-Su BK tillsammans med Emilie och Ofelia – riktigt bra och rolig agilityträning! Längesen vi tränade strukturerat och sista tiden har blivit mestadels enkla banor och rakt på, så det var på tiden med en svårare och mer utmanande bana! =)

Efter agilityträningen hann jag med en sväng på gymmet innan Sandra kom förbi för att sen spendera kvällen på krogen – middag och sen dans till på småtimmarna, riktigt bra kväll!
Idag vaknade jag upp och mådde oförskämt bra vilket passade utmärkt då ett besök på stan med ansiktsbehandling och lunch med syster stod på schemat. Efteråt tog jag en shoppingtur (vem blir inte glad av det? ;)) och slutligen åkte jag hem till hundarna för att ta en långpromenad i värmande sommarsol med trevligt sällskap!

Nu är det dags att runda av helgen och ladda om inför ny arbetsvecka, sista veckan innan det är dags för 3 veckors semester!

Här en samling bilder från gårdagens agilityträning 🙂

agility 5

agility 5_1

agility 6

agility 6_1

agility 8

agility 9

agility 14

agility 16

agility 18 (2)

agility 21

agility 23

agility 24

agility 25

agility 30

agility 34

agility 35

agility 37

agility 38

agility 40

agility 42

agility 45

agility 46

agility 47

agility 48

agility 50

agility 51

agility 58

agility 59

agility 62

agility 65

agility 66

agility 69

agility 70

Bus 3

Bus 5

Bus 6

Lämna en kommentar