Dålig känsla, förstapris och kaos.

Ja, lite så har våran dag sett ut. Det finns lixom inget klockrent ord som beskriver dagen, eller kanske ostabilt?

Vi började dagens dubbeltävling med en lite rörig runda. Hon blev som vanligt lite för het redan i ff, tappade koncentration vilket gav oss onödiga missar och jag var inte nöjd med vår helhet. En 6:a och två 7:or, men i övrigt bra betyg och det räckte till ett blygsamt förstapris på 261.5 poäng.
Denna runda bröt hon vår genomgående 10:a på sitt i grupp med betyg 9.5. ”Hon högg efter flugor, eller vad det var. Och åt en.” var domarens kommentar och jag kunde inte annat än att skratta åt det hela!

På EM däremot gjorde hon nånting hon aldrig gjort förut under sitt i grupp. Hon fick uppenbarligen syn på något (??), började skälla och la sig ner. Väldigt tråkigt då det skapade obehag hos andra hundar i gruppen 😞
Valde ändå att köra vidare, även om marginalerna är små så är det ju inte omöjligt att få ett 1:apris trots en nolla på 30 poäng! Och såklart en bra chans att få tävlingsträna.
Men hela rundan kändes verkligen kass, och jag funderade flera gånger på att bryta. Hon ljudade mycket och var långt ifrån på den nivå jag önskar att ha henne. Men jag tycker det är så svårt att veta just där och då vad jag ska göra :/ belöna, säga åt henne, bryta..?
Hon gjorde i varje fall en bra sak den omgången och det var en klockren vittring! Skönt o se eftersom det varit ett av våra mest ostabila moment senaste tiden.

Så, överlag är jag inte alls nöjd med dagen. Men jag var själv oerhört trött på eftermiddagen och jag tror att det inte gav oss nånting gott att starta en andra omgång samma dag.

Nu försöker jag släppa allt det dåliga, ta med det som varit bra och vetskapen om hennes brister, och satsa på mer träning och fler tävlingar i höst! 😊

Ett stort grattis till Denice som visade hur ett klockrent klass 3- program ska se ut, två starter efter varandra! Grymma 295.5 vs. 305.5 poäng! Hejja Denice och Lita!

IMG_5272.JPG

Annonser

2 Responses to Dålig känsla, förstapris och kaos.

  1. Louise skriver:

    HAHA, ursäkta mig men HAHAHA på kommentaren för sitt i grupp :’) Ja dör! Men du håll fast i alla fina delar, säker på att det fanns ett helt gäng. Ni är så bra, bara på’t igen! Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: