Lydnadstävling och mysdag

Igår startade jag & kes vår fjärde officiella elittävling på Mälarö BK. Resultatet blev i vanlig ordning väldigt varierande: 10, 10, 6.5, 9, 8.5, 0, 8.5, 9, 0, 8.5. Denna gång föll vi på tjuvstart från inkallningen samt att hon åter igen tar men släpper rätt pinne i vittringen. Dessutom var hon inte alls med som hon brukar i fria följet, utan stod i flertalet halter, där mina DK drog ner betyget till 6.5.

Jag har verkligen lovat mig själv att inte ha bråttom med Kes, det får ta den tid det tar. Jag vet att hon har flera fina kvaliteter och det känns som att vi hela tiden går sakta framåt, men emallanåt känner jag att mitt tålamod vill svika mig.. Men jag hoppas att med mer träning och mer rutin så kommmer bitarna falla på plats, förr eller senare!

När vi ändå var ute på Färingsö passade vi på att hälsa på mammsen. Vi hade en mysig eftermiddagen, men också lite tung, då vi tog ett sista farväl av Linas aska som blivit stående i ett och ett halvt år. I början var vi helt enkelt båda för ledsna för att tag i det, men sedan har urnan bara blivit stående.

Nu när jag inte bott ute på ön under ett flertal år börjar jag förstå vad alla menar när de säger ”åh, det är så fint ute på ekerö!”. Hemmablindheten har lixom som försvunnit och nu myser jag än mer av vyerna och lugnet!

Här är några bilder från gårdagen!

Sånga 1 6

Sånga 1

Sånga 2

Sånga 5

Sånga 7

Sånga 9

Sånga 10

Sånga 11

Sånga 15

Sånga 17¨

Sånga 18

Sånga 19

Sånga 21

Sånga 22

Sånga 23

Sånga 27 (2)

Sånga 29 (2)

Sånga 32

Sånga 33

Annonser

One Response to Lydnadstävling och mysdag

  1. Louise skriver:

    Ni är så bra, jag lovar att plötsligt faller allt på plats. Du ska inte anmäla till Kungsör ändå då? 🙂 Inte för att tävla ranking just, men för att träna i de superbraiga och proffsiga möjligheterna. Två-delade tävlingar så ni inte behöver gå mer än 4 moment i kedja innan belöning är ju tex toppen 🙂 Ni kan bo med mig! Kraaaam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: