En kväll som bartender

 

Igår fick jag jobba mitt första barpass sedan jag började på zanzibar.  Det var lika kul som det brukar vara, tiden bara rusar fram utan att man hinner tänka på att man vill hem och vila. Lite ringrostig är jag förstås, men ju mer erfarenhet man får desto bättre flyt får man och desto duktigare blir man. Jag hoppas verkligen att jag får spendera mer tid bakom bardisken den här sommaren!

Hundarna fick hänga med mamma & Göran ut till Adelsö där de haft det precis så bra som de brukar ha där. Tid att vila, äta god mat och mysa i soffan.

Veckan som kommer är ganska så fullspäckad med något att göra efter jobbet nästan varje dag. Gin ska få vara lugn men vi ska se till att det blir tillräckligt med fysträning och massage. Ska även börja plannera en av läxorna till nästa tränarutbildningsträff, att plannera och genomföra inlärning av ett lydnadsmoment. Har inte valt vilket moment vi ska träna på, det blir antingen ett moment från lydnaden som kan vara värt att träna om, eller ett brukslydnadsmoment. Det blir troligtvis det sista alternativet eftersom Gins svaghet i lydnaden inte är momenten i sig utan att genomföra dom under tävling. Jag tycker också att det lättare att träna in än att träna om och roligare att lära in ett moment som vi aldrig tränat på tidigare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: