som en ledig dag ska vara!

 

Har precis tillbringat ett par timmar nere vid vattnet med bara mig själv och hundarna som sällskap. Är ledig idag och imorgon (välbehövligt efter den långa helgen och gårdagens 13 1/2 timmarsarbetspass) och tyckte det passade utmärkt att fira sommarvärmen vid vattnet. Jag har suttit och renskrivit en massa kursanteckingar (från tränarutbildningen) och Gin har i brist på annat att göra mest samlat skrot och tjatat på mig om att vi ska göra något. Lina har som vanligt förhållit sig mer passiv än Gin och mest gått runt och nosat, grävt i sanden och solat.

Har testat Gins nya leksak som jag köpte hos Fanny & Thomas, Gin tyckte den var riktigt wow! Gjorde några shapingpass med hoppstå, som jag påbörjade i helgen. Blir så förvånad när träningen går så snabbt och enkelt, när man går så fort fram mot sitt mål. Om jag skulle vara ordentlig och se till att träna skulle jag ha ett färdigt beteende under signalkontroll på bara några få dar! Så synd att jag fortfarande inte har någon kamera att filma med, men förhoppningsvis kommer det införskaffas när nästa lön rullat in på kontot.

Ikväll tänkte jag bege mig till Solna-Sundbyberg BK och titta på lite lyndadstävlingar, ska bl.a. heja på Malin & Angie som debuterar eliten idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: